Praktische en Effectieve Coaching voor Ondernemers en Sales Teams!

In mijn persoonlijke groeipad heb ik waardevolle inzichten verworven, die mijn begrip van succes hebben verdiept. Ik ben ervan overtuigd dat succes niet enkel draait om het oplossen van problemen en het behalen van zakelijke doelen, maar ook om het vinden van balans, innerlijke motivatie en voortdurende ontwikkeling.

Als ondernemer en voormalig Business Development Manager begrijp ik de complexiteit van het ondernemerschap en kan ik mij goed inleven in de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Mijn aanpak benadert niet alleen zakelijke doelen, maar richt zich evenzeer op persoonlijke groei en welzijn. Ik daag ondernemers en professionals uit om hun bedrijf vanuit een ander perspectief te bekijken en ben graag een sparringpartner die nieuwe inzichten deelt. Door mijn achtergrond en ervaring kan ik praktische ondersteuning bieden die gericht is op duurzame groei, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak, waarbij we samen jouw specifieke behoeften, doelen en uitdagingen bespreken. Mijn aanpak is altijd op maat gemaakt en gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en wederzijds respect.

Of je nu aan het begin staat van je ondernemersreis en hulp nodig hebt bij het opzetten van een succesvol bedrijf, of al ervaring hebt als ondernemer of professional en je verder wilt ontwikkelen, ik ben er om je te ondersteunen op jouw pad naar blijvend succes.

VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil graag meer weten over:

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Eric-Jan is betrokken zoals hij is. Zonder trucjes, integer, betrouwbaar, uitdagend en straight forward. Zijn aanpak kenmerkt hem door diepgang en een integrale benaderingswijze van het leven en zaken doen. Hij bereidt zijn gesprekken altijd goed voor en heeft iets niet het gewenste resultaat dan gaat hij door totdat hij er tevreden over is.

Ik merkte dat Eric-Jan op een veel bredere manier bezig is met sales en marketing en dat vond ik wel interessant, want sales en marketing is voor mij als ondernemer altijd weer een uitdaging. Tevens is hij iemand die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. 

Ik ontmoette Eric-Jan tijdens een congres in Rotterdam. Hij helpt ondernemers en verkopers aan meer opdrachten, verkoop, acquisitie en klanten. Wat mij het meest is bijgebleven is zijn enthousiasmerende laagdrempelige benadering en vele slimme, praktische tips die ik direct kon toepassen.