DIRECTIE & MANAGEMENT OPLEIDINGEN

Als Associate Business Partner van de Utrecht Business School, dé business school voor management executives en business leaders in Nederland, speel ik een adviserende rol voor u als ondernemer of professional bij het selecteren van de juiste opleidingen en trainingen. Met mijn onderwijskundige achtergrond  kan ik u helpen bij het maken van weloverwogen keuzes voor de persoonlijke ontwikkeling van uzelf en uw team.

Ik adviseer u graag over welke opleidingen en trainingen het beste aansluiten bij uw specifieke behoeften en die van uw medewerkers, of het nu gaat om strategisch management, leiderschapstrainingen of verandermanagement. Samen zorgen we ervoor dat uw opleidingsportfolio optimaal aansluit bij uw organisatiedoelen en groeistrategieën.

FINANCIËLE ANALYSE & ADVIES

Als Associate Business Partner van Klankboard stel ik u graag voor aan uw sparringpartner Frank Ponsioen. Frank heeft diverse bestuursfuncties vervuld en een prominente rol gespeeld in het audit- en adviesvak binnen de PHB-markt. Hij is tevens geregistreerd accountant bij Grant Thornton NL. Naast zijn professionele bezigheden is Frank actief betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven, waaronder voorzitterschappen van lokale ondernemersverenigingen.

VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil graag meer weten over:

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.