EEN KRITISCHE BLIK OP JE FINANCIËLE STURING EN/OF BELEID NODIG?

Als ondernemer of professional kun je heel veel zelf. Soms heb je echter behoefte aan iemand die kritisch meekijkt en jou een spiegel voorhoudt. Iemand die de juiste vragen stelt en goed luistert. Iemand die de expertise in huis heeft om zich snel in te leven in jouw situatie, en die tegelijkertijd voldoende afstand houdt om onbevangen te reageren. Iemand die samen met jou de grenzen en de kansen van de markt verkent, op zoek naar ruimte om te excelleren.

ONTMOET UW PERSOONLIJK KLANKBORD

Als Associate Business Partner van Klankboard stel ik u graag uw sparringpartner Frank Ponsioen aan u voor. Frank heeft een lange staat van dienst opgebouwd bij Grant Thornton, en hoewel hij inmiddels niet meer actief is als accountant, kan hij wel nog putten uit zijn ruime ervaring in ondernemerschap en financiën.

Klankboard ondersteunt, daagt uit en fungeert desgewenst ook als stok achter de deur om jouw plannen te verwezenlijken, bijvoorbeeld op het gebied van:

Klankboard & EJP Business Coach & Sales presenteren zich graag als sparringpartner voor ondernemers en directies in het midden- en kleinbedrijf.

Heb je een ondernemersvraag en/of ben je benieuwd naar een ander, prikkelend perspectief? Leg dit gewoon aan ons voor en we kijken samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil graag meer weten over:

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.