ONTDEK JOUW ROUTE NAAR GROEI!

Als gedreven ondernemer of ICT professional ben je constant op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Soms loop je echter tegen obstakels aan waar je zelf niet uitkomt. Herken jij jezelf in onderstaande situaties?

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil graag meer weten over:

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens, zoals omschreven in ons privacy beleid. Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Eric-Jan is betrokken zoals hij is. Zonder trucjes, integer, betrouwbaar, uitdagend en straight forward. Zijn aanpak kenmerkt hem door diepgang en een integrale benaderingswijze van het leven en zaken doen. Hij bereidt zijn gesprekken altijd goed voor en heeft iets niet het gewenste resultaat dan gaat hij door totdat hij er tevreden over is.

Ik merkte dat Eric-Jan op een veel bredere manier bezig is met sales en marketing en dat vond ik wel interessant, want sales en marketing is voor mij als ondernemer altijd weer een uitdaging. Tevens is hij iemand die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. 

Ik ontmoette Eric-Jan tijdens een congres in Rotterdam. Hij helpt ondernemers en verkopers aan meer opdrachten, verkoop, acquisitie en klanten. Wat mij het meest is bijgebleven is zijn enthousiasmerende laagdrempelige benadering en vele slimme, praktische tips die ik direct kon toepassen.